Türkiye Güreş Federasyonu 2024 Yılı Yıldızlar 1. Lig Müsabakaları Bolu’da Gerçekleşti

Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2024 yılı Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş 1. Lig Müsabakası ve Ödül Töreni, Bolu’da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinlik, 30 ilden 360 sporcu, 60 antrenör ve 30 idarecinin katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Şampiyonlar Belirlendi

Müsabakalar sonunda şampiyonlar şu şekilde belirlendi:

  1. Ankara Şeker Spor Kulübü
  2. Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
  3. İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü

Birinci olan Ankara Şeker Spor Kulübü’ne ödüllerini TGF Yönetim Kurulu Üyesi Ali GENÇ, TGF Genel Sekreteri Yusuf GÜMÜŞ ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Vekili Muzaffer AKDOĞAN takdim etti.

İkinci olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’ne ödüllerini TGF Genel Kurul Başkanı Niyazi ÖZÇELİK, TGF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Sefa ÖZGÜL, Şube Müdürü Bilal YURT ve Gençlik Merkezi Müdürü İlhan ŞİMŞEK takdim etti.

Üçüncü olan İstanbul Sancaktepe Spor Kulübü’ne ödüllerini TGF Baş Hakemi Tarık ERDEM ve antrenörler takdim ederek başarılar dilediler.

Ödül töreninde konuşan yetkililer, müsabakalara katılan tüm sporculara, antrenörlere ve idarecilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Türkiye Güreş Federasyonu’nun düzenlediği bu tür organizasyonların, güreş sporunun gelişmesine ve yaygınlaşmasına büyük katkı sağladığı vurgulandı.

5 1 oy
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir