fbpx

TANJU ÖZCAN DEPREM GÜNÜ ÜNLÜ MEKANIN SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN BELEDİYE’NİN 3 İŞTİRAKİNİ İHALEYE GÖNDERDİ

Selçuk Albayrak’ın özel haberi…

6 Şubat’ta ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ülke-millet-devlet tek bilek tek yürek olmuş enkazdan yaraları çıkartmanın seferberliğini yaparken Tanju Özcan’ın Abant’ın gözde mekanı Abant Gökdere Restaurant’ın bulunduğu alanın ihalesiyle uğraştığı ortaya çıktı.

Belediye’nin 3 Şirketi İhale Peşinde Koşarken İnsanlar Enkaz Altındaydı!

Edinilen bilgiye göre Bolu Orman İşletme Müdürlüğü tasarrufunda bulunan Ömerler Köyü Emval Deposu yanında bulunan Abant Gökdere Restaurant isimli işletmenin bulunduğu alan İşletme Müdürlüğü tarafından kiralanmak üzere ihaleye çıkıldı. 25 Ocak’ta yapılan ilandan sonra 9 Şubat günü saat 14:00’da yapılan ihaleye “Deprem bölgesinde devlet yoktu insanlar enkaz altındayken ben oradaydım” diyen Tanju Özcan’ın yönettiği Bolu Belediyesi’ne ait üç iştirakin de ünlü işletmeye ait mekanın ihalesini kapmak amacıyla ihalede olduğu ve ihaleyi almak için yoğun çaba sarf ettikleri öğrenildi.

Bolu Belediyesi’nden Rekor Teklif

İhaleye oldukça çalıştığı anlaşılan Bolu Belediyesi’ne ait üç iştirakin katıldığı ihalede diğer katılımcılar ilk turda saf dışı kalırken ilk artırmada belediye iştiraki 1 milyon 45 bin TL fiyat veren belediye iştiraki ikinci aşamada fiyatını 1 milyon 51 bin TL’ye revize ederek ihaleye rekor bir fiyat verdi. İhalenin halen değerlendirme aşamasında olduğu belirtildi.

Belediye Abant Yolu’ndaki İşletmesini Peşkeş Çekmişti

Bolu Belediyesi geçen yıl Abant Kavşağı’nda bir şahıstan kiralamış olduğu araziye konteynerden kaçak bir işletme yapmış ve bu işletmeyi belediye iştirakine hibe etmişti. Belediye iştiraki ise bu işletmeyi “Abant Kahvecisi” isimli işletmeye ne zaman ve ne şartlarda yapıldığı belli olmayan ihale ile vermişti.

Belediye’nin İşi Kafe İşletmek Mi?

Belediyelerin kanunlarda tanımlanmış neredeyse binlerce işi bulunurken, deprem bölgesinde enkaz altında insanlar inim inim inleyip kurtarılmayı beklerken Tanju Özcan’ın sanki çok ilgileniyormuş gibi yapıp ortalığa fesat katmaktan başka işi olmadığı gibi belediyeye ait işletmelerle sosyal projeler üretmek yerine rant peşinde koşması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir