fbpx

Kurumsal Otomobilen Firmasından Bolulu Esnafa Ayıp: Bolu’nun Sevilen Esnafı Durmuş Akı’ya Kaporasını Ödediği Aracı Satmadılar.

İlimizin sevilen ve tanınan esnaflarından galerici Durmuş Akı uzun zamandır galerici olarak ilimizde faaliyet gösterirken bugün yaşadığı olaylar ile adeta sarsıldı.

Bir ilan sitesindeki kurumsal araç satan Otomobilen firmasında satılık bir aracı beğenen Durmuş Akı firma ile iletişime geçtikten sonra firma yetkilileri kendisinden 10.000₺ kapora talep etti.

Durmuş Akı bu ödemeyi hemen Otomobilen firmasına yaptıktan sonra 11 yaşındaki oğlu ile birlikte aracı almak için İzmir’e hareket etti. Aracın satıldığı firmaya giden Durmuş Akı burada meslek hayatının şokunu yaşadı. Durmuş Akı “Aracı beğenip kaporasını yatırdıktan sonra 11 yaşındaki oğlumla birlikte aracı almak için gittim başta her şey normaldi kahvaltı falan yapmayı da teklif ettiler sonra firma yetkilileri satın almış olduğum araç için benden ek olarak 35 bin lira daha istediler. Otomobilen kurumsal bir firma olduğu için firmaya ait aracı aslında çok fazla incelemeden kaporayı göndermiştim ancak yanılmışım araçta sorun olmasa da bazen satıcı firmalarda sorun olabiliyormuş ben yaklaşık 35 yıldır ailemle birlikte bu işi yapıyorum bu güne kadar kaporasını yatırıp da alamadığımız bir araç olmadı ancak Otomobilen firması sürekli ve ısrarla personelin fiyatı yanlış girdiğini kurumsal firma oldukları için de üstlerinden gelen talimatların dışına çıkmadıklarını ancak benim 35 bin TL daha ek ödeme yapmam halinde aracın satışını bana yapabileceklerini söylediler benim ısrarlarım ise netice vermedi ve Otomobilen firmasına ait yetkililer üsluplarını da bozarak benimle değişik diyaloglara girmeye çalıştılar. Çok üzgünüm Otomobilen firması hakkında beni kandırdıkları ve yanılttıkları için hukuki süreci başlatacağım” açıklamalarında bulundu.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir