fbpx

İnşaatta Korkunç Kaza: İşçinin Bacağına Demir Saplandı

Bolu’nun Çivril Mahallesi’nde yaşanan bir inşaat kazası, yürekleri ağza getirdi. 2568’nci Sokak’ta bulunan bir site inşaatında kaynak yapan Ahmet B., dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten düşerek bacağına demir saplandı.

Yardım Eli Arkadaşlarından Geldi

Olay anında Ahmet B.‘nin yanında bulunan iş arkadaşları, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Ambulansın olay yerine gelmesi beklenirken, arkadaşları Ahmet B.’nin bacağına saplanan demiri çıkararak ilk müdahaleyi yaptı.

Hastaneye Kaldırıldı

Ağır yaralı olarak Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ahmet B.’ye sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

Bu üzücü olay, inşaat sektöründe iş güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Ahmet B.’nin sağlık durumu ile ilgili gelişmeler merakla bekleniyor.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir