fbpx

Hacer Çınar Tanju Özcan’ın Provakatif Tavırları’na Dayanamadı

Bolu Belediyesi’nin depremzedelere yardım yapmak için kredi kullanılması ve Tanju Özcan’a yetki verilmesi amacı ile olağan üstü toplanan mecliste sinirler gerildi. Oylama sırasında Ak Partili Meclis Üyesi Hacer Çınar Tanju Özcan’a su şişesi fırlattı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraşta yaşanan depremlerin ardından sürekli spekülatif açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan videolar kurgulatmış ve Ak Parti kanadından yoğun tepki almıştı.

İki hafta önce yapılan meclis toplantısında meclis tarafından Tanju Özcan’a her türlü yetki verilmesine rağmen kasada para olmadığı anlaşılınca bu kez Tanju Özcan Belediye Meclisini yaklaşık 100 milyon TL kredi kullanılması amacıyla olağanüstü toplantıya çağırdı.

Ak Partinin Sinir Uçları İle Oynadı

Olağanüstü toplanan mecliste sürekli olarak deprem üzerinden siyaset yapan Tanju Özcan’ı Ak Partili Meclis Üyeleri uyarırken Tanju Özcan kızgın ve kavgacı tavırları ile meclis üyelerinin adeta sinir uçları ile oynadı.

Uğur Akbay’ın Açıklaması Ortalığı İyice

Tanju Özcan sürekli siyaset yaparak meclis üyelerini partileri üzerinden eleştirirken yaklaşık 100 milyon TL’lik kredi için kürsüden “şirketlere para lazım olduğunda belediye kasasından para aktarıyorsunuz, depremzedelere gelince mi kredi kullanacaksınız, ayrıca daha önce verilen kredi yetkilerimiz duruyor bunu kullanın” demesi Tanju Özcan’ı çileden çıkarttı ve salonda sinirler iyice gerildi.

Hacer Çınar Su Şişesi Fırlattı

Tanju Özcan’ın bir yardım için değil de bir savaş ortamındaymış gibi sergilediği hareketler, Hükümet’e, Ak Partiye ve Devlet’e karşı sarf ettiği sözlerle ortalığı gererken bağırarak ve azarlayarak “oyluyorum! Kabul edenler, Etmeyenler” dedikten sonra tahrik olan Hacer Çınar dayanamayarak Tanju Özcan’ı protesto etmek amacıyla su şişesi fırlattı.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir