fbpx

Ömerler Köyü’nde Geleneksel Köy Bayramı Coşkusu

İlimizin en büyük köylerinden Ömerler Köyü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği köy bayramına köy halkının yanı sıra çevre köylerden de yoğun bir katılım oldu. Aynı zamanda yazı işleri müdürümüz Selçuk Albayrak’ın da köyü olan Ömerler Köyü Geleneksel Bayram etkinliğine siyasilerden İl Genel Meclis Başkanı Ekrem Çetinkaya ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da katılım sağladı.

Sabah saatlerinde yemekler kazanlarda hazırlanmaya başlarken, öğle namazı öncesinde birbirinden değerli hocalar tarafından mevlidi şerif okundu. Yemekten sonra başlayan etkinliklerde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da yer aldı.

Köy bayramına her yıl olduğu gibi katılım sağlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, köy muhtarı ile girdiği çuvalla koşma yarışını sonuncu olarak tamamlarken Ömerler köyü muhtarı Murat Özcan birinci oldu. Gençlerin de katılım sağladığı ip çekme yarışının kazananı ise Tanju Özcan’ın takımı oldu. Etkinlikler, halkın büyük bir coşku ve neşe içinde geçirdiği anılarla sona erdi.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir