fbpx

Geleneksel Gerede Panayırı Coşkuyla Başladı

Türkiye’nin en eski ve büyük panayırlarından biri olan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı, 13-15 Eylül tarihlerinde kapılarını açtı. Panayır, Gerede’nin ticari ve sosyal hayatına katkı sağlıyor.

Türkiye’nin en köklü ve büyük panayırlarından biri olan Geleneksel Gerede Hayvan ve Emtia Panayırı, büyük bir coşkuyla başladı. 13 Eylül 2024’te düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen panayır, Gerede’de üç gün boyunca çeşitli etkinlikler ve ticari faaliyetlerle devam edecek. Panayırın açılışını Bolu Valisi Erkan Kılıç, yerel yöneticiler ve çok sayıda katılımcı birlikte gerçekleştirdi.

Panayırın Ekonomiye Katkısı Büyük

Açılışta konuşan Vali Erkan Kılıç, panayırın sadece ticaret değil, aynı zamanda sosyal bir buluşma noktası olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:

“Bugün açılışını yaptığımız bu panayır, ilimizin ekonomisine ve sosyal hayatına büyük katkılar sağlayan önemli bir etkinliktir. Tarihi kökleri olan bu geleneksel etkinliğimizin devam etmesini sağlayan herkesi tebrik ediyor, esnafımıza bol kazançlar diliyorum.”

Stantlar Gezildi, Esnafla Sohbet Edildi

Açılış töreninin ardından Vali Erkan Kılıç ve beraberindekiler, panayır alanında kurulan stantları gezerek esnafla sohbet etti. Kılıç, Türkiye’nin dört bir yanından gelen esnafa, ürünler hakkında sorular sordu ve bol kazanç temennisinde bulundu. Panayırda geleneksel lezzetler olan kaz eti, şakşak helvası, köfter ve keş gibi ürünlerin yanı sıra el işi ürünler, bakliyat ve konfeksiyon ürünleri satışa sunuluyor.

İkinci Etap Eylül Sonunda

Gerede Panayırı’nın ilk etabı 13-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İkinci etap ise 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Panayır, ülkenin farklı bölgelerinden gelen ziyaretçilerin uğrak noktası olmayı sürdürecek.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir