fbpx

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Halk Sağlığı Genel Müdürü Olarak Göreve Başladı

Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak görevine başladı. Dr. Demirkol, bu görevi kendisine tevdi eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na teşekkürlerini iletti. Görevi devraldığı Prof. Dr. Sedat Kaygusuz’a emekleri için şükranlarını sunan Demirkol, Yüce Devlet ve Aziz Millet için en iyisini yapma gayretinde olacağını belirtti.

Dr. Demirkol, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün itibariyle Sağlık Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun takdirleri ile Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak göreve başladım. Bu görevi lütfeden Allah’a şükrediyorum. Sn. Bakanımıza güvenleri için çok teşekkür ediyorum. Görevi devraldığım Genel Müdürümüz Prof. Dr. Sedat Kaygusuz’a emekleri için şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yüce Devletimiz ve Aziz Milletimiz için en iyisini yapma gayretinde olacağız. Çalışmak bizden, başarı Allah’tandır.” ifadelerine yer verdi.

Göreve başlaması dolayısıyla gerçekleşen devir teslim töreninde, Sağlık Bakanlığı’ndan yetkililer ve Dr. Demirkol’un yakın çalışma arkadaşları hazır bulundu. Dr. Demirkol, yaptığı açıklamada, yeni görevinin kendisine yüklediği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmek için elinden geleni yapacağını vurguladı.

https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/haberler/halk-sagligi-genel-mudurlugunde-devir-teslim-toreni.html

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir