fbpx

Cihan Yavuz “Sözde Haberlerin Kaynağı İhanet Şebekesi” Demişti. FETO’nun Bolu Sermayesi Abdullah Onur Cihan Yavuz’u Teyit Etti

Geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşına %25 oranında zam yapılarak 10.000 TL’den 12.500 TL seviyesine çekilmişti. Partisinin olumlu icraatlerini alkışlayan ve olumsuz icraatlerini de eleştiren Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihan Yavuz’da sosyal medya hesabından 12.500 yetmez paylaşımı yapmıştı. Geçmişte Gençlik Kolları Başkanlığı da yapan ve koyu bir Ak Parti sevdalısı olan Avukat Cihan Yavuz bunun tam tersine koyu bir FETO düşmanı olması ile de biliniyor.

Avukat Cihan Yavuz partisi için gece gündüz çalışmasının yanı sıra FETO ile mücadele etmeyi de parti üstü milli bir beka sorunu olarak görüyor ve yeniden biti kanlanmaya çalışan FETTO’nun etkili olmasını engellemek amacı ile her türlü mücadeleyi veriyor. En son Bolu Belediye Spor Kulübü’nün başına FETO’cu Abdullah Onur’un getirilmesi, Boluspor’a sanki ilimizde başka iş adamı yokmuş gibi Abdullah Onur’un Başkan Yardımcısı seçilmesi üzerine vites arttıran Cihan Yavuz’un aleyhinde bir takım haberler çıkmış ve Cihan Yavuz Bolu Son Haber’e yaptığı açıklamada FETO’yu kastederek “Bir takım haber mecralarında “fikir ayrılığı” olarak lanse edilen ısmarlama haberlerin, okyanus ötesi ihanet şebekesinin ilimizdeki şebeklerince hazırlatıldığı ve bir karşılığının olmadığı tüm Bolu kamuoyunun malumudur.
Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir.” açıklamalarında bulunmuştu.

Cihan Yavuz aleyhinde maksadını aşan ve çarpıtılarak kamuoyuna servis edilen asılsız haberler beklenilen şekilde etki göstermeyince aleyhte haber çıkan sitelere reklam vermesi ve yakınlığı ile bilinen FETO’cu Abdullah Onur perdenin arkasından çıkarak Cihan Yavuz’un paylaşımlarının altında kendini aklamaya çalıştı.

FETO’cu Abdullah Onur Cihan Yavuz’u Doğruladı

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihan Yavuz yine FETO’cuları kastederek “Boluspor’da Bolu Belediyespor’da SIZINTI❗️Demedi demeyin..” şeklinde paylaşım yapması üzerine aynı paylaşımın altına FETO’cu Abdullah Onur paylaşımı kendi üzerine alınarak “benden sızıntı olmaz beni Bolu bilir… ben yargılandım cezamı adalet verdi…” şeklinde yorumlarda bulunarak Cihan Yavuz’un “sözde haberlerin kaynağı okyanus ötesi ihanet şebekesinin ilimizdeki şebekleri” açıklamasını doğrulamış oldu. Zira sözde haber siteleri FETO Bolu Çatı İddianamesinde FETO sermayesi olarak adlandırılan Onurlu Yapı Market’in reklamlarını yayınlamasının yanı sıra Abdullah Onur ile sıkı bir dostluk ilişkisi içerisinde oldukları kamuoyu nezdinde çok iyi bilinen bir gerçek.

Cihan Yavuz’un “Sızıntı!” İması: FETO yayın organı olarak uzun yıllar yayın yapan Sızıntı dergisi darbe girişiminden sonra kapatılmıştır.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir