fbpx

Cihan Yavuz: Partimizde fikir ayrılığı yok. Sözde haberlerin kaynağı okyanus ötesi ihanet şebekesi

Ak Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Avukat Cihan Yavuz bazı internet haber sitelerinde çıkan asılsız başlıklarla Ak Parti içinde fikir ayrığı ve siyasi çatlaklar oluştuğu şeklinde kötü niyet ve imalı olarak hazırlanmış “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zammını beğenmedi” ve “Emekli aylığı konusunda çatlak” başlıklı haberler yapılmasını Bolu Son Haber’e yapmış olduğu yazılı açıklama ile yalanladı. Avukat Cihan Yavuz’un açıklaması şöyle;

“Biz diğer muhalefet partileri gibi dar görüşlü küçük bir azgınlığın partisi değiliz.
Biz bu milletin bağrından çıktık. Biz bu milletin ta KENDİSİYİZ.
Biz, özeleştiri yapmasını da biliriz. Ülkemizin içinden geçtiği olağandışı hadiseler (pandemi, EYT, 11 ili kapsayan Deprem vb) milletimizin malumudur ve her biri ekonomik dengelerimizi sarmıştır.
Bir takım haber mecralarında “fikir ayrılığı” olarak lanse edilen ısmarlama haberlerin, okyanus ötesi ihanet şebekesinin ilimizdeki şebeklerince hazırlatıldığı ve bir karşılığının olmadığı tüm Bolu kamuoyunun malumudur.
Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. ” dedi.

Avukat Cihan Yavuz koyu bir Ak Partili ve Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak bilinmesinin yanı sıra azılı bir FETO düşmanı olarak de biliniyor. Avukat Cihan Yavuz son olarak Boluspor yönetiminde FETO’cuların yer almasını ve yeni getirilmek istenen bir teknik direktörün FETO’cu olmasını tüm mecralarda çok şiddetli eleştirmesi ile biliniyor. Yavuz ilimizde şu sıralar etkisini arttırmaya çalışan FETO’cuları eleştirilerini ve uyarılarını arttırmasından ötürü ısmarlama haberler ile partisi ile arasında fikir ayrılıkları bulunduğu gibi bir izlenim yaratarak FETO tarafından ekarte edilmek amacı ile ekilen nifak tohumlarının faydalı olmayacağını da telefonla haber sitemizi arayarak belirtti.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir