fbpx

Bolu’da Traktör Kazası: Eski Muhtar İbrahim Şahin Hayatını Kaybetti

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde traktör kazası sonucu ağır yaralanan eski köy muhtarı İbrahim Şahin, hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Mısır Silajı Boşaltırken Römorktan Düştü

Olay, 31 Ağustos 2024 tarihinde Kovucak köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İbrahim Şahin, mısır silajlarını boşaltmak üzere traktörüyle evinin önüne geldi. Römorkun tepesine çıkan Şahin, damperin kaldırılması sırasında dengesini kaybederek römorktan düştü. Yere düşmesiyle ağır yaralanan Şahin için hemen sağlık ekiplerine haber verildi.

İlk Müdahale Sonrası Yoğun Bakıma Alındı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Şahin’i önce Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahalenin ardından, durumu kritik olan Şahin, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İbrahim Şahin, hastanede 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Eski Muhtar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kovucak köyünde eski muhtar olarak görev yapan İbrahim Şahin’in ölümü, köy halkı ve yakınları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Şahin’in cenazesi, öğle namazına müteakip köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından, Kovucak köyü mezarlığında toprağa verildi.

Güvenlik Önlemlerinin Önemi Bir Kez Daha Gündemde

Bu üzücü kaza, tarım faaliyetleri sırasında alınması gereken güvenlik önlemlerinin hayati önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Traktör ve römork gibi tarım araçlarının kullanımı sırasında dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması gerektiği uzmanlar tarafından sıkça vurgulanıyor.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir