fbpx

Bolu’da İnşaat Alanında Silahlı Kavga: Çok Sayıda Yaralı

Bolu’da bir inşaat projesinde müteahhit ve işçiler arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi silahla yaralandı, çok sayıda kişi darp edildi.

Bolu’nun Sümer Mahallesi’nde bulunan Otelcilik Okulu inşaatında müteahhit ile işçiler arasında yaşanan alacak verecek anlaşmazlığı, hızla büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi silahla yaralanırken, çok sayıda kişi darp sonucu hafif şekilde yaralandı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Sümer Mahallesi’ndeki inşaat alanında yaşanan olayda, müteahhit ve işçiler arasında alacak meselesi nedeniyle bir tartışma başladı. Kısa sürede kontrolden çıkan tartışma, fiziksel şiddet ve ardından silahlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda Ömer Faruk A. (23) isimli bir işçi silahla ayağından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Silahla yaralanan Ömer Faruk A., ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastaneden yapılan ilk açıklamada, yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak tedavisinin bir süre daha devam edeceği belirtildi. Kavga sırasında darp edilen diğer yaralılar ise ayakta tedavi edildi.

Polis Soruşturma Başlattı

Olayın ardından polis ekipleri, inşaat alanında geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Kavgaya karışan kişilerden bazıları gözaltına alınırken, olay yerinde bulunan tüm işçiler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, polisin olayın nedenine ilişkin detaylı incelemeleri sürüyor.

İnşaat Sahasında Güvenlik Önlemleri Artırıldı

Bu şiddet olayının ardından, inşaat sahasında güvenlik tedbirlerinin artırılması kararlaştırıldı. Yaşanan çatışma, bölgede büyük tedirginlik yarattı. Polis yetkilileri, benzer olayların yaşanmaması için ek güvenlik önlemleri alınacağını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir