fbpx

Bolu’da Bugün Vefat Edenler – 29 Ağustos 2024

Bugün Bolu’da yaşamını yitiren vatandaşlarımızın isimleri ve cenaze bilgileri aşağıdaki gibidir:

Fikret Özuğur: Emekli Milli Eğitim Bakanlığı müfettişi. Göksel Dizman, Güler Köroğlu ve Zafer Özuğur’un babasıydı. Cenazesi, Siteler Camii’nde öğle namazından sonra Seyit Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Zeynep Başar: Sümer Mahallesi sakini, Bolu Belediyesi’nden emekli merhum İsmail Başar’ın eşi. Merhum Necmettin, Aydın, Gülşen, Ayşe ve Davut Başar’ın annesiydi. Cenazesi, Beşevler Camii’nde ikindi namazından sonra Sümer Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Müyesser Kocaçalikoğlu: Emekli öğretmen, Taşkesti eski belediye başkanı Ziyaettin Kocaçalikoğlu’nun eşi. Nuray Çalışkan ve Yıldıray Kocaçalikoğlu’nun annesiydi. Cenazesi, Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi Merkez Camii’nde ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Selçuk Yıldırım: Aşağısoku Mahallesi sakini. Merhum Mustafa ve Nazmiye Yıldırım’ın oğlu, Özlem Yıldırım’ın eşi ve Enes ile Sudenaz Yıldırım’ın babası. Cenazesi, Burdur Bucak Alkaya Köyü mezarlığına ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Durmuş Ali Öztürk: Gerede İlçesi halkından. Cenazesi, öğle namazından sonra Gerede Merkez mezarlığına defnedilecektir.

Ümmühan İlhan: Cenazesi, öğle namazından sonra Hatay Dörtyol İlçesi mezarlığına defnedilecektir.

Vefat edenlerin ailelerine sabır, ruhlarına rahmet diliyoruz.


Bolu’daki en güncel gelişmeler ve yerel haberlerle ilgili detayları Bolu Gündem‘den takip edebilirsiniz. Ayrıca, bu haberleri Bolu Son Haber sitesinden de görebilir ve yakından takip edebilirsiniz. Bolu’da yaşanan olaylar, vefat haberleri ve son dakika gelişmelerini anında öğrenmek için bu kaynakları düzenli olarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir