fbpx

Bolu Valiliği’nden “Jandarma Komutanı Görevden Alındı” Haberlerine Yalanlama

Bolu Valiliği, kaymakam vekilinin makam aracına güvenlik kontrolü yaptıran jandarma komutanının görevden alındığına dair çıkan haberlere ilişkin bir basın açıklaması yayınladı.

Son günlerde bazı basın organlarında ve sosyal medyada, “Kaymakamın makam aracına güvenlik kontrolü yaptıran jandarma komutanı görevden alındı” başlıklı haberlerin yayılmasının ardından, Bolu Valiliği kamuoyuna yönelik bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Güvenlik Kontrolü ve İncelemeler

Valilik açıklamasına göre, olay 25 Temmuz 2024 tarihinde Dörtdivan Kaymakam Vekili’nin İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapacağı ziyaret sırasında yaşandı. Kaymakam vekilinin makam aracının, girişte diğer araçlar gibi güvenlik kontrolünden geçirildiği ve farklı bir muamele yapılmadığı ifade edildi. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu, araçların rutin güvenlik prosedürleri çerçevesinde kontrol edildiği ortaya kondu.

Jandarma Komutanı Görevde

Yapılan açıklamada, 23-25 Temmuz tarihleri arasında İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiye girişinden geçen araçların tamamının kontrol edildiği ve bu kontrollerin tamamen güvenlik gerekçesiyle uygulandığı vurgulandı. Haberde yer alan jandarma komutanının görevden alındığı iddiaları ise gerçeği yansıtmamakta olup, ilgili komutanın halen görevine devam ettiği belirtildi.

Valilik, basında yer alan bu tür asılsız haberlerle ilgili hukuki süreç başlatılacağını ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına gerekli adımların atılacağını açıkladı.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir