fbpx

Bolu Fuarı’nda İndirim Rüzgarı: Yaşar Kardeşler Konteyner Firmasına Büyük İlgi

12 Eylül 2024 tarihinde dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Bolu Yapı, Mobilya, Ev Tekstili, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda ilimizin ve bölgemizin en büyük konteyner ve kenetli çatı üreticisi olan Yaşar Kardeşler Konteyner ve Kenetli Çatı firmasının düzenlemiş olduğu fuara özel indirim kampanyası nedeni ile büyük bir ilgi görüyor.

Bolu Son Haber’e konuşan Yaşar Kardeşler Konteyner ve Kenetli Çatı firmasının sahibi Özgür Yaşar yapılan fuardan ve vatandaşın ilgisinden oldukça memnunuz satışlarımız da oldukça iyi seviyede, bölgenin en büyük ve eski konteyner üretici firması olduğumuz için insanlar bizden gönül rahatlığı ile alışveriş yapıyorlar. Elimizde çok sayıda konteyner stoğu mevcut olmasına rağmen biz müşterilerimizin talebi halinde özel imalatlar da yapıp çok kısa bir sürede müşterimize teslimini yapıyoruz. Şu an fuara özel olarak boş konteyner fiyatımızın m2 fiyatı 7.000TL full donanımlı bir konteynerin m2 fiyatı ise 10.000TL bu rakamlar oldukça ucuz. Fiyatlara konteyner alanına atılacak olan temel dahil değil. Tüm Bolu halkına fuarda göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Yarın fuarın son günü vatandaşlarımız fuara özel fiyatlardan yararlanmak istiyorlarsa fuar bitmeden Kalıcı Konutlar Pazaryerinde açılan fuara hemen gelsinler” dedi.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

1 Yorum

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

1 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Tacettin Zeybek
Tacettin Zeybek
Ziyaretçi
16 Eylül 2024 11:13 11:13

Yaşar Kardeşler sahibi Özgür Yaşar kardeşimin yaptığı her iş on numaradır. Geçmişte binamızın çatı işlerini kendisine yaptırdık çok memnun kaldık sonrasında ise bir de prefabrik bina aldık ondan da memnun kaldık ve bizim konteynerimizi beğenen bir komşumuz da aldı o da çok memnun kaldı.

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

1
0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir