fbpx

Bolsev Vakfı Kuruldu: İlk Ciddi Bağış Miktarı 40 Milyon TL

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan önderliğinde kısa adı Bolsev Vakfı olan Bolu’yu Seviyorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kuruldu. 13 Eylül 2024 Cuma günü yapılan lansman toplantısında Tanju Özcan vakfın önceliğininin il dışındaki öğrenciler sonra il içerisindeki öğrenciler olduğunu belirtirken Bolumuzun eksiği olan yaşlılar yurdunun yapımı için de harekete geçileceğini lansman toplantısında açıkladı.

İlk Yardım Taahhütü Tanju Özcan’dan

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan lansmanda yaptığı açıklama ile Bolsev vakfına ilk bağışı kendisinin 1 milyon TL olarak yapacağını taahhüt etti.

Tanju Özcan’ın bu açıklaması kamuoyunda bir kesim tarafından olumlu karşılanırken diğer bir kesim tarafından “Tanju Özcan daha yeni evini bakıma soktu, arsa aldı, köyünde ev yaptı, arabasını yeniledi, yeni bir seçimden çıktı ne ara bu kadar para biriktirdi” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

İlk Yardım Miktarı 40 Milyon TL

Öte yandan kaynaklarımızdan edinilen bilgiye göre vakfa en ciddi yardım taahhütü ise 40 milyon TL Bolu’da yaşlılar yurdu yapılması için isminin verilmesini istemeyen bir yardımsever tarafından bağış taahhütünde bulunduğu belirtiliyor.

BolSev Vakfı Başarılı Olabilecek Mi?

Geçtiğimiz hafta yapılan Bolsev vakfına ait lansman toplantısına takım elbise veya smokin şartı getirilmesi ilk tepkilere neden olurken Bolu Milletvekilleri ve Bolu Valisi Erkan Kılıç lansman toplantısına katılmadı.

Öte yandan yine Tanju Özcan tarafından kurulan ve Bolu’daki köylüleri, tarımla uğraşan çiftçileri desteklemesi amacı ile kurulan ve Bolu Belediyesi iştiraki olan Bolu Tarım Kooperatifinde yaşanan başarısızlıklar ve kamuoyundan eksik olmayan yolsuzluk başlıklı haberler insanların Bolu’nun yararına kurulduğu açıklanan bu vakfa dair olumlu düşüncelerinin düşük seviyede kalmasına neden oluyor.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

0 0 oylar
Habere Puan Ver!
Abone
Bildir
guest
(Gerekli)

0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

0
Düşünceleriniz bizim için değerlidir, lütfen yorum yapın. x
sanalbasin.com üyesidir