fbpx

AK PARTİ HEYETİ DEPREM BÖLGESİNE İKİNCİ KEZ HAREKET ETTİ

6 Şubatta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,8 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin yaraları hızla sarılırken Ak Partili Bolu millet vekilleri Arzu Aydın Kahramanmaraş’ta ve Fehmi Küpçü’de Hatay’da çalışmalara aralıksız destek veriyorlar.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ile Ak Partili Belediye Başkanları ile İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak Bolu’dan gidecek olan ve toplanamsı gereken yardımların koordinasyonuyla ilgili destek veriyorlar.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak depremin üçüncü gününde tüm deprem bölgelerini ziyaret ederken Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in talimatı ile depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine görevlendirildi. 50 kişiden oluşan Ak Parti heyeti dün gece Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesine hareket etti.

57 köy ve mahallesi olan Andırın ilçesinin 29 mahalle ve köyü Ak Parti Bolu heyeti tarafından ziyaret edilecek. Geriye kalan 28 köy ve mahalle de Giresun heyeti tarafından ziyaret edilecek.

İl Başkanı Suat Güner, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, yönetim kurulu üyeleri ile üyelerin bulunduğu heyet gruplara ayrılarak mahalle ve köylerdeki tüm insanlara geçmiş olsun dileklerinde bulunacak, ihtiyaçlarını dinleyecek ve varsa ihtiyaçlarının giderilip giderilmediğine dair takipte bulunacaklar.

Bolu, Bolu Gündem, Bolu Haber, Bolu Haberleri, Bolu Son Haber, Bolu Son Dakika, Bolu Son Dakika Haberleri,  Bolu Nöbetçi Eczaneler,  Bolu Hava Durumu, Bolu 15 Günlük Hava Durumu

- Reklam -

spot_img

Ulusal Haberler, Bolu'dan Güncel Haberler ve Daha Fazlası

spot_img

- Reklam -

sanalbasin.com üyesidir